Lekker Tot Laatste Hap

Haweli Restaurant

HAWELI INDISCH RESTAURANT IN AMSTERDAM

Welkom in de wereld van traditionele en authentieke Indiase vegetarische en niet-vegetarische gerechten. Haweli Indian Restaurant In Amsterdam bevindt zich aan de Postjesweg 17, 1057DT, Amsterdam. Restaurant ligt dicht bij het centraal station en je kunt hier gemakkelijk met de auto komen of met de tram 17. De specialiteiten van het restaurant zijn curry-, tandoori-, biryani-, vis- en vegetarische gerechten. Haweli is zeven dagen per week geopend tussen 17:00 en 23:00 uur. Veel toegewijde klanten komen uit heel Amsterdam en Nederland om de authentieke smaken van ons restaurant te ervaren. Het restaurant heeft een aromatische en verleidelijke sfeer die past bij de Indiase keuken van Punjabi.

Haweli Indian Restaurant In Amsterdam heeft ongeveer 52 zitplaatsen en we bieden een verscheidenheid aan specialiteiten, waaronder tandoori-gerechten, die zijn gemaakt in een speciale klei-oven genaamd tandoor. In deze oven maken we brood, zoals Indiaas witbrood (nan) en bruin brood (roti). Niet alleen in de klei-oven gerechten worden bereid, bereid heerlijke gerechten op de grill, zoals Tandoori kip, lamskoteletten, garnalen enz. Op de kaart staan ​​veel bijgerechten, waaronder zelfgemaakte muntsaus en mangochutney, een zoetzure saus met mango. Handig op de kaart achter de verschillende paprika’s, die laten zien hoe pittig het gerecht is. echter, de klant wil een bepaald gerecht pittig of milder, we zullen dienovereenkomstig gerechten bereiden. Als onze klant gelukkig is, zijn wij dat ook.

Vers Voedsel

KOSTBARE SMAAK

Seekh Kabab

Pittig gegrild lamsgehakt vermengd met Indiase kruiden, gember, knoflook en groene pepers € 6.50

Murg Tandoori Balti

Gegrilde stukjes kip in currysaus, geserveerd in speciale Indiase (Balti) pan € 18.50

Lamb Madras

Lamsvlees gekookt in warme en pittige saus € 17.50

Saag Paneer

zelfgemaakte kaas met spinazie gekookt in gemengde kerriekruiden € 13.50

Over ons

our store

Haweli Indian restaurant heeft ongeveer 52 zitplaatsen en we bieden een verscheidenheid aan specialiteiten, waaronder tandoori gerechten, die zijn gemaakt in een speciale klei-oven genaamd tandoor. In deze oven maken we brood, zoals Indiaas witbrood (nan) en bruin brood (roti). Niet alleen in de klei-oven gerechten worden bereid, bereid heerlijke gerechten op de grill, zoals Tandoori kip, lamskoteletten, garnalen enz.

Testimonials

OUR CUSTOMERS

Reserveren

BOEK JE TAFEL

 Wilt u een tafel boeken. Ga naar reserveringen en vul een formulier in ..

DutchEnglish